Dreptul de a fi uitat

Folosește această opțiune dacă dorești să stergi toate datele personale din magazinul nostru. Reține că acest proces va șterge contul, și nu te vei mai putea autentifica sau folosi.

Adresa mea de e-mail

Cum funcționează?

Vei primi pe e-mail un link, care după ce faceți click pe acesta, va șterge toate datele personale pe care le stocăm pentru dvs. Dacă ceva nu poate fi șters, aceste vor fi anonimizate. Reține că link-ul va fi activ pentru 2 ore.